AdBlue® - de schone oplossing 

Sinds verscheidene jaren, zijn de marginale waarden voor uitlaatgassen van bedrijfsauto's beduidend beperkt binnen de EU. De huidige normen hiervoor - in Europa bekend onder EURO 5 en 6 -  zorgen ervoor dat maximale emissies van NOx (stikstofoxiden) en roetdeeltjes met 80% en respectievelijk 40% zijn verminderd. Om die doelstellingen te bereiken, maakt het grootste deel van de Europese OEMs gebruik van de reeds lang gevestigde SCR - technologie.

Hoe werkt AdBlue® van BASF? 

AdBlue® is een heldere, niet giftige en veilige hoogzuivere ureumoplossing van 32.5% in gedemineraliseerd water. Het wordt direct ingespoten in het uitlaatgas waar het als reductiemiddel dient voor de schadelijke stoffen. Daarbij, wordt ammoniak vrijgegeven die vervolgens in de katalysator met de schadelijke stikstofoxiden reageert tot elementaire stikstof en water. Zowel de stikstof en het water zijn natuurlijke bestanddelen van de lucht die wij dagelijks inademen. Hierdoor, kan de hoeveelheid schadelijke oxiden in de emissie met 85% worden verminderd.

 

Verminderde brandstofconsumptie en constante motorprestaties

In combinatie met de SCR-Technologie, optimaliseert AdBlue® van BASF de emissie van roetdeeltjes en brandstofconsumptie. Hiermee, kan de hoeveelheid roetdeeltjes in het uitlaatgas met 40% worden verminderd en wordt met behulp van AdBlue® van BASF de brandstofconsumptie met 5% vermindert zonder de motoroutput te beïnvloeden.

  

AdBlue® van BASF - De oplossing voor de toekomst!

AdBlue® van BASF maakt deel uit van een toekomstig-bewijsconcept voor de vermindering van uitlaatemissies. Door milieu-vriendelijkheid en kostendoeltreffendheid te combineren, beantwoordt AdBlue® van BASF aan alle EURO 5 en 6 doelstellingen.

Wilt u weten hoeveel liter AdBlue® u voor uw vrachtwagenvloot nodig heeft of ontvangt u graag een prijsopgave voor de levering van AdBlue, ga dan naar de contactlink aan de rechterzijde!

 

 

 

AdBlue powered truck

Aanbieding AdBlue ontvangen?

Stuur ons uw gegevens.


Voor meer informatie:

Bel: +31 76 5449868
Email: info@resnova-bnl.com


Resnova Servicepartners

Vind hier een servicepartner bij u in de buurt.

Page functions